Exposició 4 de febrer-1 de març 2013 a Bellvitge

Albert Domínguez Arrayás (Esplugues de Llobregat, 1990) ens transporta a un món de somnis, amb un traç pacient i delicat, des de la senzillesa dels objectes quotidians. Peixos, teteres, llibres, maletes... ens conviden a iniciar un viatge imaginari, sorprenent, del qual no es coneix el final del trajecte.

En cada parada descobrim mons subtils, plens de vitalitat, sentim el delicat perfum de la feina feta acuradament, amb la paciència de l’artesà i la creativitat de l’artista, una barreja interessant per a l’espectador que mira i posa interès en el que està veient. Ens permet d’aprofundir per camins poc transitats, plens de petites sorpreses, que ens transporten a mons passats i futurs alhora, és la màgia de l’art que aquest jove artista posa davant dels nostres ulls. Veient les seves obres, ens sentim envoltats de bocinets de tendresa.

En la batalla quotidiana de neguit i desesperança, s’agraeix que algú ens transmeti una estona de pau i que, en compartir els seus sentiments, ens provoqui un somriure o una rialla plena de complicitats, que ens ajudi a fer camí.















Fotografies del dia de la innauguració, gràcies a totes aquelles persones que hi van ser, les que van venir durant l'exposició i totes aquelles que els hi vaig despertar algun sentiment en el seu interior.



No hay comentarios: